Alaren och hur HIV-läkemedlet kanske kan förändra COVID-19

av | 26 mars, 2020

Köpa Chloroquine Flashback

Köp Generisk Chloroquine

Vad är klorokin och hur behandlar det malaria

Det kan behandla och förebygga malaria . Det kan också behandla extra-intestinal amebiasis, en leverinfektion. Klorokin är ett läkemedel mot malaria som fungerar genom att störa tillväxten av parasiter i de röda blodkropparna i människokroppen. Parasiter som orsakar malaria kommer vanligtvis in i kroppen genom en mygga. Malaria är vanligt i områden som Afrika, Sydamerika och södra Asien. Malariaparasiter kan komma in i kroppen genom dessa myggbett och lever i kroppsvävnader som röda blodkroppar eller levern. För att förhindra malaria, ta Chloroquine en gång i veckan på samma dag varje vecka, eller enligt anvisningar från läkare. Börja detta läkemedel vanligtvis 1 till 2 veckor innan du kommer in veckor efter att du lämnat området, eller enligt anvisningar från din läkare. Båda vuxna och barn bör ta en dos klorokin per vecka med början minst en vecka innan de reser till området där malariaöverföring inträffar .

Dosering

De bör ta en dos per vecka medan de är där, och i fyra veckor i rad efter att ha lämnat. Biverkningar från klorokinfosfat kan uppstå inkluderar huvudvärk, aptitlöshet, diarré, magbesvär, magbesvär, hudutslag eller klåda, håravfall, humör eller mentala förändringar. Detta är symtomen. Klorokin bestående av 7-klor-4-kinolin genom att reagera 4,7-diklorokinolin med 4-dietylamino-1-metybutylamin, som vid upphettning till 250-270 ° C dekarboxyleras och bildar 7-klor-4-hydroxikinolin. Kinin är ett antimalarialt läkemedel som är tillverkat av Cinchona bark. Handlingssättet för kinin liknar klorokin. Enbart kinin eller med andra antimalaria-läkemedel används för att behandla malariafall, särskilt hos gravida kvinnor nära leverans. Klorokin är fortfarande det valda läkemedlet för känsliga malariaparasiter, även om ACT används i allt högre grad. Klorokin används därför mycket för O. vivax, s. malariae och P. Chloroquine varumärke Aralen är ett läkemedel mot malaria.

Liknande mediciner

Det liknar hydroxiklorokin och är användbart vid behandling av flera former av malaria samt amebiasis som har spridit sig utanför tarmarna. Enligt Centers for Disease Control and Prevention anses klorokin vara säkert att använda under graviditet. Berätta för din läkare om du är gravid eller kan bli gravid medan du tar klorokin. Du måste diskutera riskerna och fördelarna med att använda detta läkemedel under graviditeten. Klorokin och proguanil finns som receptfritt läkemedel från ditt apotek, så du behöver inte se en läkare för recept för att kunna köpa det. Det är viktigt att du ser till att det skyddar dig mot malariaparasiterna som är endemiska i regionen du reser till. Isaac Adewole, ministeren för hälsa, tillkännagav på tisdag förbudet mot klorokin och artemisinin monoterapi för behandling av malaria. Läkare och sjuksköterskor har fått höra att klorokin inte längre är användbart och att det är fel att förskriva monoterapi med artemisin.

Hur det fungerar

Liksom de flesta antimalariala medel är klorokin aktivt mot de erytrocytiska stadierna i parasiten, andra medel är nödvändiga för radikalt botemedel mot P. vivax och P. ovale-infektioner. Hydroxychloroquine är en 4-amino-kinolin antimalarian medicinering som används allmänt för att behandla systemisk lupus erthematosus, reumatoid artrit och relaterade inflammatoriska och dermatologiska tillstånd. Det är hydroxylerad version av klorokin, med en liknande verkningsmekanism. Nervceller har receptorer som sniffar ut närvaron av denna histamin och utlöser en kliareaktion. Klåda reaktioner orsakade av klorokin eller kohage svarar inte på anti-histaminer. Klorokin kräver i USA. Klorokin är allmänt tillgänglig över disknätet i mycket av centralamerikan som cloroquina eller Aralen.

Vad du kan förvänta

Klorokininducerad klåda har rapporterats hos upp till 50% av svarthudiga afrikaner [15-18]. Detta inträffar 6-24 timmar efter administrering och varar i 4-5 dagar. Klåda har noterats vara vanliga i handflatorna och perinealregionen. Troligtvis är ett av de vanligare antimalariala läkemedlen som föreskrivs, på grund av dess relativa effektivitet och billighet, doxycyklin en tetracyklinförening härledd från oxytetracyklin. Tetracyklinerna var en av de tidigaste grupperna av antibiotika som skulle utvecklas och finns fortfarande i många typer av infektioner. Andra symtom som suddig syn, klåda, parestesi, sömnsvårigheter etc. sängblodceller. Primaquina dödar sedan malariaparasiterna som lever i andra kroppsvävnader.

10 reaktion på “Alaren och hur HIV-läkemedlet kanske kan förändra COVID-19

 1. Tomas Nystrom

  Människor surrar om Chloroquine (Alaren) som ett botemedel eller behandling mot Coronavirus, men det kommer inte att vara effektivt i de senare stadierna av viruset. I bästa fall kan det bara hjälpa under milda fall och jag är säker på att andra läkemedel skulle vara mer effektiva.

  Svara
 2. Loke Lennartsson

  Klorokin, ett gammalt läkemedel som används för att behandla malaria, visar ett löfte om att hjälpa till att få koronavirusutbrottet under kontroll. Många olika läkemedel har testats och detta är ett av tre läkemedel som hittills har lovat. Det verkar inte ha några negativa eller negativa reaktioner och verkar ha god effekt vid behandling av några av symtomen på coronavirus.

  Svara
 3. Gosta Akerlund

  Klorokin är ett läkemedel som kan hjälpa till att bekämpa koronaviruskrisen men är inte på något sätt ett botemedel. Klorokin är inte ett nytt läkemedel men det har varit användbart vid behandling av de inflammatoriska biverkningarna av sjukdomen men kan potentiellt ha mycket allvarliga biverkningar. Klorokin ska endast tas på sjukhus som föreskrivs av en läkare

  Svara
 4. Alfred Blomqvist

  Det ser ut som klorokin kan behandla lunginflammationen förknippad med koronavirus, så det bör definitivt se en mer omfattande implementering i Kina, särskilt med den växande krisen i Wuhan.

  Svara
 5. Leon Jacobsson

  Jag hoppas att en behandling av COVID-19 kommer ut. Jag är ingen forskare och tror inte att jag verkligen förstår mycket om testning och kliniska prövningar. Jag är glad att de letar efter sätt att få behandlingar ut till allmänheten snabbare, eftersom FDA ger mer utrymme för läkemedel som redan har godkänts för att behandla en sjukdom för att behandla en annan än för helt nya läkemedel.

  Svara
 6. Orjan Odhner

  Från vad jag har hört börjar koronaviruset bli ett allvarligt hot mot samhället. Jag har läst nyligen att Alaren, en äldre medicin har visat lovande resultat för att förbättra tillståndet för personer med sjukdomen. Det bör rationaliseras till människor som behöver det.

  Svara
 7. Sture Malmgren

  Jag har läst att klorokin (Alaren) har testats och visat sig ha några effekter på Coronavirus. Detta ger mig hopp eftersom många människor har påverkats av Coronavirus. De lider och har ont. Vissa människor är till och med döende. Detta orsakar mycket sorg i världen. Människor tappar livet. Så om Chloroquine (Alaren) har visat några tecken på att bota Coronavirus, tror jag verkligen att forskare borde göra mer forskning. Jag har en vän som fick diagnosen Coronavirus. Han ligger fortfarande på sjukhuset i karantän. Jag hoppas verkligen att läkarna kan hitta ett botemedel mot honom i tid innan det är för sent. Jag vet inte vad jag kommer att göra om han dör. Hans familj skulle bli förstörd. Jag skulle också vara väldigt ledsen. Jag besöker honom varje vecka i hopp om att hans situation skulle bli bättre. Jag ber för honom varje dag i hopp om att han inte kommer att ha så mycket smärta.

  Svara
 8. Aron Jakobsson

  Klorokin kan komma till nytta med utbrottet av coronavirus. Jag förväntar mig att läkemedlet åtminstone ska testas under detta utbrott, och förhoppningsvis blir resultaten positiva. Tiden kommer att visa sig, och allt vi kan vara är optimistisk om situationen.

  Svara
 9. Thomas Borg

  Klororkin är ett läkemedel som också går av Alaren har lovat i Kina. Det var väsentligen fördes ut från pensionering eftersom sista gången det vanligtvis användes för malaria. Det användes starkt under andra hälften av det tjugonde århundradet, men verkar dock ha liten effekt på SARS under den sista omgången av kliniska prövningar på möss.

  Svara
 10. Calle Ekstrom

  Jag tror att det är lite tidigt att säga med någon stark svängning på ett eller annat sätt om Chloroquine är en lämplig behandling för Coronavirus. Det kan vara ett mirakel, eller det kan vara något som bara inte gör jobbet. Endast genom test och fel kan man se om detta skulle fungera eller inte. Men när vi vet säkert, kan pandemin vara över.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *