Köpa Nolvadex i Sverige

av | 7 september, 2020

Bröstcancer: behandling, information och medvetenhet

Det är viktigt att kvinnor alltid tar hand om sin brösthälsa. Mammogram och andra tester är utformade med detta i åtanke, men oavsett hur försiktiga vi ibland finns det saker som bara är utom vår kontroll. Den olyckliga sanningen är att en av åtta kvinnor kommer att få bröstcancer under sin livstid. det kan kännas hopplöst när du hör det ordet, men jag vill diskutera något med dig i den här artikeln. Och det är så du kan slå tillbaka och om ett läkemedel utformat med tanke på dig om du någonsin möter detta fula tillstånd.

Nolvadex

Nolvadex har ordinerats till män och kvinnor för att förebygga och behandla vissa typer av bröstcancer. Om detta är läkemedlet för dig kan du rekommenderas att ta det i upp till fem år såvida inte din läkare säger till dig. Många gånger används Nolvadex i förväg eftersom det kan minska dina chanser att någonsin utveckla bröstcancer i första hand, det används oftast i denna situation hos kvinnor som löper hög risk att få bröstcancer. Du förstår, när det gäller bröstcancer finns det mer än en, och vissa former av denna sjukdom matar på östrogennivåerna i brösten för att växa. Nolvadex arbetar för att blockera dina östrogenceller, vilket i sin tur saktar ner tillväxten av dessa typer av cancerceller.

Nolvadex Som Cancerbehandling
Nolvadex: Det dolda medicinska läkemedlet för kvinnor med infertilitet

Bieffekter

När du har börjat ta Nolvadex bör du försäkra dig om att du har täckt med din läkare alla typer av biverkningar som du kan få som resultat. Denna medicinering, som alla andra, har en rad vanliga till sällsynta biverkningar som du kan föreställa dig, men de flesta kommer att uppvägas av utsikten att förebygga eller bromsa cancer. Biverkningen som rapporteras oftast hos kvinnor är värmevallningar, det betyder inte att något seriöst pågår det händer dock. Den andra vanligaste biverkningen är vaginal urladdning, detta är vanligtvis inte ett allvarligt problem, men om du märker att denna urladdning innehåller en mängd blod i den måste du prata med din läkare så snart som möjligt.

Vad man ska veta

Bortsett från dessa två problem är alla andra biverkningar mindre vanliga men de kan vara ganska allvarliga, så om du upplever någon av dem bör du prata med din läkare. Nolvadex kan orsaka blodproppar, vilket du kan föreställa dig är ganska allvarligt. du kommer sannolikt att veta om du har blodproppar på grund av många faktorer och detta problem kan vara bestående i upp till tre månader efter att du slutat ta din medicin och kan leda till döden om du inte behandlas ordentligt. om du har smärta eller ömhet i benen, eller om du börjar uppleva plötsliga bröstsmärtor, andfåddhet eller börjar hosta upp blod kan du riskera.

Sök läkares råd

Nolvadex kan också leda till att du får stroke. Återigen är detta ett allvarligt problem som kan leda till din död, så var noga med att prata med din läkare omedelbart om du börjar uppleva en svaghet eller stickande känsla i ansiktet, armen eller benet. Detta gäller särskilt om du märker att det bara händer på ena sidan av din kropp. Du kan också bli väldigt förvirrad eller ha problem med att prata med någon eller förstå vad de säger tydligt. Om du har problem med att se eller börjar tappa dina motorfunktioner inklusive din förmåga att gå eller till och med svår huvudvärk kan allt detta vara tecken på att du riskerar stroke.

Läkarvård

Du bör alltid se till att diskutera alla dessa saker och mer med din läkare, eftersom jag är säker på att de kommer att gå igenom det för att ta reda på om du skulle vara en bra kandidat för detta recept. Nolvadex är en vit tablett och ska tas varje dag. Du bör också se till att du tar den vid samma tid varje dag som din flaska står. Om du saknar en dos ska du bara ta den så snart du kommer ihåg det och sedan fortsätta ta det som normalt. Det finns många saker att tänka på när du hanterar detta men det kommer att bli klart för dig efter några sessioner. Och som alltid, var lycklig och var frisk!

5 reaktion på “Köpa Nolvadex i Sverige

 1. Rune Wahlstrom

  Nolvadex (tamoxifencitrat) är ett icke-steroide antiöstrogen som används för att behandla bröstcancer som har spridit sig till andra delar av kroppen (metastaserad bröstcancer), för att behandla bröstcancer hos vissa patienter efter operation och strålbehandling och för att minska risken för bröstcancer. hos högriskpatienter. Min mamma var på det i ett par månader och det gjorde henne faktiskt sjuk, så hon kunde inte fortsätta att vara på den. Jag har hört att det fungerar för andra patienter men beror bara på personen.

  Svara
 2. Alf Stenbeck

  Tamoxifen är en icke-steroid östrogenersättning som används för att behandla bröstcancer eller metastaserad bröstcancer som har spridit sig till andra delar av kroppen. Det används också för att behandla cancer i vissa populationer efter operation och strålbehandling och också för att behandla patienter med hög risk för att utveckla bröstcancer. Generellt tas detta läkemedel genom munnen i pillerform eller vätska med eller utan mat. Kräver ett recept från läkare. Tamoxifen (Nolvadex) tenderar att ha följande biverkningar enligt de som har tagit det under en längre tid: i början, trötthet och trötthet, värmevallningar, sömnlöshet, förtjockning av cystiska utrymmen i endometrium. De flesta rapporterar ökad smärta i ben / cancer i början när de börjar ta detta läkemedel tillsammans med ökad tumörstorlek eller nya tumörer. Detta är helt normalt och dessa symtom går vanligtvis snabbt. Tamoxifen verkar fungera bättre under långa tidsperioder än liknande läkemedel som Arimidex.

  Svara
 3. Hugo Aberg

  Nolvadex (tamoxifencitrat) är ett nonsteroidalt antiöstrogen som används för att behandla bröstcancer som har spridit sig till andra delar av kroppen (metastaserad bröstcancer), för att behandla brNolvadex är kanske en av de bästa föreningarna att använda som en postcykelterapi. Om du inte känner till Nolvadex var dess första användning att hjälpa till att behandla bröstcancer. Det är också känt som Tamoxifen eller Tamoxifen Citrate. Östcancer hos vissa patienter efter operation och strålbehandling och för att minska risken för bröstcancer hos högriskpatienter.

  Svara
 4. Linus Hagelin

  Jag tog Nolvadex i ett år för min bröstcancer som har spridit sig. Jag tog 20 mg dagligen, vilket är på nedre sidan av rekommenderade doser. Mest av alla de listade biverkningarna, tack och lov, hände mig inte. De som gjorde var värmevallningar, trötthet och en ihållande hosta, trötthet var den som var mest allvarlig och uppenbar för mig. Med detta sagt var det mycket bättre än den strålterapi jag har gått igenom tidigare. Denna medicinering, tillsammans med att ta hand om mig själv bättre och ständiga läkarbesök har gjort att min bröstcancer går i remission, vilket naturligtvis är bra nyheter.

  Svara
 5. Fardhe Bloch

  Jag tog Tamoxifen kortvarigt för icke-hönslymfom men biverkningarna var hemska. Jag hade värmevallningar som var så svåra att jag inte tål dem. Det höll mig också så illamående att jag var tvungen att ta Zofran hela tiden. Jag bestämde mig för att sluta ta det efter en månad eftersom biverkningarna inte bleknade.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *