Viktminskning: Hur man kommer igång med ett enda steg

av | 19 december, 2019

Viktminskning är en svår sak att uppnå. Med så många modekläder där ute, är det svårt att veta vilken som kommer att fungera och vilken du ska hålla fast vid. Visste du att forskning har visat gång på gång att viktminskning kommer tillbaka efter en kraschdiet? Några av de vanligaste dieterna som är populära av kändisar inkluderar Zone diet, Atkins diet, Jenny Craig, Nutrisystem, Medifast, The Ice Cream Diet och till och med Lemonade Diet som är populära av kändisar som Beyonce. Gör inget misstag, till och med Beyonce kommer att ha svårt att hålla den vikt hon tappade av på grund av de välkända fall av denna diet. Många av dessa dieter sätter din kropp i svältläge, tappar näringsämnen i ditt blod, och värst av allt kan de till och med få dig att bli tröttare! Att förlora kilo är bra men det är värt det på bekostnad av att känna sig trög och springa ner? Det svaret borde vara nej.

Medan de flesta vuxna har försökt modet och kraschdieter tidigare, finns det en god anledning till att människor inte kan hålla sig till dem så länge. Inte ens kommer makten att hjälpa här och väldigt få har lyckats med dessa planer. Det är synd att gå ner i vikt inte kan vara lika enkelt som att dricka en skaka från Medifast eller släppa kolhydrater helt, men det är livet. Vissa dieter som saknar specifika näringsämnen och mineraler kan till och med orsaka långvariga skador. Anemi har ökat på grund av kraschdieter, ketos orsakad av lågkolhydrat och låg och inga sockerdieter kan orsaka många problem, särskilt för de med sköldkörteln och andra problem. Långsiktiga skador är handeln som många inte inser att de kommer att behöva leva med. Även om många av dessa saker kan åtgärdas, kan vissa inte bero på frågan och hur illa de blir.

Lean Mass

Naturligt viktminskning

Lyckligtvis finns det goda nyheter!

Tyngdförlust, även om det är svårt, har blivit mer uppnåeligt än någonsin tack vare tekniken. Gör inga misstag, det är fortfarande extremt hårt arbete och det kräver mycket engagemang, men det finns en lösning som fungerar och har visat sig vara effektiv gång på gång i årtionden. Så mycket som människor kanske inte vill höra det, är god gammaldags träning och bantning fortfarande det bästa alternativet. Det bästa sättet är att inte skära hörn och skära dina grönsaker istället och sedan äta dem. Företrädesvis fem till åtta portioner per dag. Forskare har funnit att när det gäller att utarbeta en del av de nyare teknologierna som gör det möjligt för oss att spåra våra steg mer bekvämt än någonsin tidigare har människor uppmuntrats att ta det första steget med att ta tillbaka kontrollen över sin vikt, bokstavligen! Att se dina steg och lägga till vänner att konkurrera med är ett bra sätt att hålla ansvar och uppmuntra andra och dig själv att bli mer aktiva. Många av dessa enheter synkroniseras enkelt med din telefon, smartklocka eller annan smart enhet och de är gjorda för att vara hållbara medan de är tillräckligt tuffa att använda medan du tränar. Det finns till och med några som du bekvämt kan lägga i dina skor om du inte gillar att bära klockband och nyare företag gör dem till ett snyggt kul att bära ringband för fingret. Armband är ett annat alternativ och de är bra för människor som föredrar att ansluta sin smarta enhet till armen för enkel användning och åtkomst till hörlurar.

Många av dessa appar har också hälsosam kostplaner och tips och recept så att du kan hitta vad som fungerar bäst för din livsstil. Vissa kan till och med låta dig skapa en ingredienslista så att du vet exakt vad du ska handla för och köpa när du går till butiken med ett enkelt tryck på knappen. Ännu bättre, det kommer att bryta ner dina kalorier för dig så att du inte sitter fast och gör en massa tråkig matematik. Usch! Från sallader till sötpotatisfries till till och med friska versioner av en hamburgare och svarta bönor, som smakar läckra, att äta sunt behöver inte vara så illa! Toppkockar publicerar sina recept från hela världen och användare kan betygsätta dem så att du vet om den konstiga tofu-maträtten som du såg faktiskt är värd att prova eller inte. Hatar tomater? Ersätt dem med något annat och låt appen beräkna utbyteskalorierna åt dig. Historiens övergripande moral är, när det gäller att förlora vikt, om du vill se de siffrorna på skalan flytta ner och

5 reaktion på “Viktminskning: Hur man kommer igång med ett enda steg

 1. Fingal Hansdotter

  Jag försökte många gånger att minska mitt magfett. Många försök och misslyckanden … men förra gången jag äntligen lyckades. Jag klippte bara några kalorier från min diet, men gjorde en daglig träning och fokuserade på makronäringsämnen i livsmedel. Fler proteiner, mindre karbo och jag har tappat cirka 30 kg på 6 månader!

  Svara
 2. Adam Aberg

  viktminskning är svårt när som helst men det blir svårare och hårdare ju mer du har provat det och inte riktigt fått de resultat du önskar. I slutändan när du arbetar med viktminskning måste du hitta något som verkligen passar dig och din livsstil. Du måste vara beredd att offra särskilt för saker du gillar, men detta är ett litet offer med tanke på slutmålet och den större bilden. Dagarna, veckorna och månaderna kommer att vara tuffa ibland och det kommer att finnas tider där du vill sluta, men du måste vara tuff och ha stark viljestyrka. Det är den viktigaste viljestyrken, det är det som kommer att hålla dig igång och hålla dig stark. De andra sakerna som kost och motion är många att välja på, du måste välja en som passar dig och inte har någon negativ inverkan på din hälsomässiga klokhet. Liksom alla dessa saker kan det ta lite tid och det blir inte lätt men du måste försöka komma igenom det bästa du kan. Träning är viktigt, försök långsamt göra något om du inte gör någonting och öka sedan stadigt vad du gör så om du går i 5 minuter kan du prova att göra i tio minuter. Långsamt men säkert med tiden börjar du se fördelarna och förhoppningsvis vara en mer säker och bekväm person med dig själv.

  Svara
 3. Gudhlek Borg

  Jag kämpade med att gå ner i vikt de senaste 5 åren, jag försökte alla typer av diet som keto, vegan, låga kolhydrater, högt protein, räknade alla mina kalorier. Jag såg alla videor på internet om viktminskning från läkare, kroppsbyggare, viktlyftare, yogainstruktör Jag tappade till och med mycket pengar för att köpa lite dum online diet och ingenting. Jag började åka gymnastiksdagen med att göra sammansatta rörelser med tung vikt men inga resultat som alltid. Fram till en dag träffade jag en kille och visade för mig ett enkelt misstag att jag inte var medveten, det var så dumt att jag sa till mig själv att alla pengar och engagemang förlorade men lyckligtvis till det tipset ser jag resultat nu förlorade jag 10 lb i 3 veckor, min kroppsfett minskar Jag börjar se min abs. Jag är väldigt glad att jag hittade den killen som visar mig det tipset.

  Svara
 4. Ingemar Lundholm

  Jag blev överviktig efter att ha körts över av en bil. Det gjorde mig verkligen olycklig. Med mycket ansträngning lyckades jag gå ner i vikt. Jag gick från 108 kg till 93 kg inom ett par månader.

  Svara
 5. Kent Kroon

  Jag tappade 5 kg på en månad, nu var 2 kg mer kvar. Men jag tror att det här är en stor förändring för mig. Nu känner jag mig mer energisk och koncentrerad i arbetet. Nyckeln är att hitta skönheten även i de svåraste tiderna. Om du vill att något ska ändras, börja göra en ändring.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *